Blåkilde Efterskole - Indien

Blåkilde Efterskole og KFUM og KFUK samarbejder om en rejse til partnere i YMCA i Madurai, Indien. Her møder eleverne livet på den lokale lektiecafé, hvor de blandt andet bidrager med aktiviteter for børnene. Blåkilde Efterskole involverer desuden eleverne i fundraising til lektiecaféen før og efter turen.

Rejser næste gang i februar 2018.

Besøg Blåkilde Efterskoles hjemmeside

Rønde Efterskole - Sydafrika

Rønde Efterskole og KFUM og KFUK har et rejsesamarbejde til YMCA i Sydafrika. Her møder eleverne lokale unge og deltager sammen med dem i lokale projekter, der bidrager til at skabe bedre lokalsamfund samtidig med at de lærer om sydafrikansk kultur og samfund.

Rejser næste gang i foråret 2018.

Besøg Rønde Efterskoles hjemmeside

Tommerup Efterskole - USA

Tommerup Efterskole og KFUM og KFUK samarbejder om en rejse til YMCA Cambodia som del af skolens Verdensborgerlinje. Fokus for rejsen er at møde lokale unge, en anden kultur og blive udfordret på globale problemstillinger.

Rejser næste gang i foråret 2018.

Besøg Tommerup Efterskoles hjemmeside

Rydhave Slots Efterskole - Myanmar og USA

Rydhave Slots Efterskole og KFUM og KFUK har to fælles rejseprojekter til YMCA og YWCA i Myanmar samt YMCA i Kentucky, USA.

I Myanmar er der fokus på frivillighed og civilsamfund. Eleverne møder lokale unge med fokus på at lære hinanden at kende og få indblik i, hvordan man som ung kan sætte sit aftryk på lokalsamfundet, uanset om det er i Danmark eller Myanmar.

I Kentucky deltager de danske elever på Ycorps - en frivillighedstur sammen med amerikanske unge. Ycorps sætter fokus på frivillighed og socialt engagement ved, at de danske og amerikanske unge sammen besøger forskellige organisationer, udfører frivilligt arbejde og får en anderledes introduktion til det amerikanske samfund.

Besøg Rydhave Slots Efterskoles hjemmeside

Lystruphave Efterskole - besøg fra Ukraine

Lystruphave Efterskole samarbejder med KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus og YMCA i Ukraine. Samarbejdet består i at ukrainske unge kommer på udveksling på Lystruphave Efterskole, hvor de sammen med de danske elever deltager i hverdagen på efterskole, laver projekter og danner relationer. I foråret 2018 rejser Lystruphave Efterskole for første gang på genbesøg hos deres lokale partner i Ukraine.

Besøg Lystruphave Efterskoles hjemmeside

Vesterbølle Efterskole - Tyskland

Vesterbølle Efterskole og KFUM og KFUK i Danmark samarbejder om en temarejse til YMCA i Nürnberg i Tyskland med fokus på flygtninge. De danske elever får indblik i livet som flygtning, bidrager med aktiviteter for flygtninge og møder lokalt YMCA-arbejde.

Rejser næste gang i 2019.

Besøg Vesterbølle Efterskoles hjemmeside

Nøvlingskov Efterskole - Myanmar

Nøvlingskov Efterskole og KFUM og KFUK har et fælles rejseprojekt til YMCA og YWCA i Myanmar, hvor der er fokus på frivillighed og civilsamfund. Eleverne møder lokale unge med fokus på at lære hinanden at kende og få indblik i, hvordan man som ung kan sætte sit aftryk på lokalsamfundet og skabe bæredygtig udvikling, uanset om det er i Danmark eller Myanmar.  

Nøvlingsskov rejser næste gang i februar 2018.

Besøg Nøvlingskov Efterskoles hjemmeside

Odsherred Efterskole - Kentucky

Odsherred Efterskole og KFUM og KFUK samarbejder om en rejse til Kentucky YMCA, hvor de danske elever deltager på YMCAs ledertræningskonference. Eleverne møder YMCA igennem aktiviteter med lokale unge og skal derudover på school exchange og homestays.

Besøg Odsherred Efterskoles hjemmeside