På Wonderful Days 2019 kan man deltage som konfirmandhold sammen med sin præst eller kirke- og kulturmedarbejder.

Lav fx en kirkeklub og deltag som samlet hold. I vil deltage på lige fod med danske og internationale deltagere og dele teltlejr med andre unge.

Det bliver den bedste oplevelse for konfirmanderne, hvis de kender deres ledere/præster på forhånd.

Wonderful Days for 13-19-årige

Wonderful Days er en større festival for unge fra 13-19 år og ca. 300 engagerede frivillige. Festivalen afholdes d. 8.-13. juli 2019 på arealerne rundt om Blåkilde Efterskole.

Programmet på festivalen er en uge sprængfyldt med energi, koncerter, festivalstemning, sports- perfomance- skills- twisted- outdoor aktivitetstilbud, underholdningsshows på scenen, fællessang, troslivs oplevelser og meget mere. Der er noget for enhver smag.

Temaet for festivalen i 2019 er ”ACT I REACT”. Hvad er aktion og hvad er reaktion? Tager vi selv ansvar for vores handlinger, eller følger vi bare med strømmen og handler som en reaktion på noget udefrakommende? Hvornår og hvordan kan vi gå i aktion, hvis vi skal bidrage til vores verden? Hvilken reaktion oplever vi på vores kultur, tro og fællesskaber? I løbet af ugen bliver vi udfordret af spørgsmål som disse, både i form af diskussion, fysisk aktivitet og underholdning.

Wonderful Days arrangeres af KFUM og KFUK i Danmark, som er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation.

Læs mere om Wonderful Days

Kirkeklub

På Wonderful Days 2019 er det muligt at deltage som konfirmandhold, sammen med sin præst eller kirke- og kulturmedarbejder. Lav fx en kirkeklub og deltag som samlet hold og i vil naturligvis deltage på lige fod med danske og internationale deltagere og dele teltlejr med andre unge.

Vi har erfaring med at konfirmanderne får den bedste oplevelse, hvis de kender deres ledere/præster på forhånd. 

Samarbejd med lokale foreninger

Der er KFUM og KFUK-foreninger 130 steder i landet. Hvis I som kirke ønsker at følges med andre, kan I fx tage kontakt til den nærmeste forening med henblik på at etablere et samarbejde.
I mange foreninger har vi klubber og grupper for teenagere, hvor unge frivillige ledere hjælper til. Det er muligt for en kirkeklub enten at følges på Wonderful Days med en lokalforening eller lave et samarbejde omkring Wonderful Days deltagelse.

Find den nærmeste forening

Kontakt os for inspiration og sparring

Hvis I har lyst til at deltage som kirkeklub, står vi gerne til rådighed med inspiration og sparring, i forhold til hvordan det bedst kan gøres.

Kontakt udviklingskonsulent Heidi Seidelin på hs@kfum-kfuk.dk

Tilmeld jer 

Tilmeldingen åbner her i begyndelsen af marts