I Taizé kan du opleve et økumenisk fællesskab, hvor omkring 100 brødre og gæster fra hele verden samles i smukke omgivelser til fordybelse, nærvær og givende samtaler. Hvert år besøger tusindvis af unge klosteret og oplever et kristent fællesskab på tværs af kirkesamfund. Et ophold i Taizé er en mulighed for at søge fællesskab med Gud og andre i bøn, sang, stilhed og refleksion. Det er muligt at opdage eller genopdage en indre fred, en mening med livet og en ny ressource i hverdagen.

En typisk dag i Taizé er bygget op omkring tre gudstjenester. Ud over gudstjenesterne deltager du i bibeloplæg, samtalegrupper og hjælper til med let praktisk arbejde. Derudover er der tid til at mødes med rejsegruppen og at tage på mindre ture i det smukke nærområde. Man kan også vælge at deltage i daglige bibelrefleksioner eller gå i stilhed en hel uge. 

PRAKTISK INFO (MERE INFO KOMMER)

  • bemærk at der er afrejse allerede fredag den 15. oktober. Vi plejer at rejse lørdag, men ved at rejse fredag kan vi nå at deltage i lørdagen lysgudstjeneste nede i Taizé
  • Pris: 2000 kroner for medlemmer af KFUM og KFUK. Prisen inkluderer transport, rejseforsikring samt kost og logi hos Taizé. (Prisen for ikke medlemmer er 2500 kr.). KFUM og KFUK tilbyder et velkomst-medlemskab for 75 kr til personer under 30 år.
  • Turen til Taizé er arrangeret af KFUM og KFUK. 

Læs mere om turen her: https://www.kfum-kfuk.dk/globalt/oekumenisk-faellesskab-i-taize/ 

For yderligere information kontakt: taize@kfum-kfuk.dk

OBS: Pga. COVID-19-situationen følger vi den rejsevejledning, som Udenrigsministeriet op til afrejse har sendt ud. Det betyder at turen aflyses hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Frankrig på afrejsetidspunktet. Læs mere på www.um.dk