Programmet:

Vi skal bygge Treehouse i træer ved Tommerup Efterskole. Lejren består af en masse byggetid, men derudover skal vi lave andre aktiviteter væk fra trækronerne. Du kan glæde dig til en lejr med udfordringer og et fantastisk fællesskab både i trækronerne og på jorden.

Treehouse skal stå færdige til KFUM&K’s festival, Wonderful Days ’21, hvor de vil danne kreative og spændende rammer, for bla. caféer, træklatring, vandrutsjebane, overnatning samt andre aktiviteter.

Derfor skal du med:

  • Glæd dig til:
    • Fantastisk samvær og fællesskab
    • Udfordringer for alle oppe i trækronerne
    • At bygge om dagen og hygge om aftenen.
  • Det særlige ved eventet:
    • Outdoor oplevelser, udfordringer, fællesskab og eventyr i nye højder? Så er KFUM og KFUK Treehouse noget for dig. KFUM og KFUK Treehouse er et koncept, hvor der bygges platforme og gangbroer oppe i træerne på naturens præmisser, hvor træerne og naturen ikke tager skade. Bæredygtighed er i fokus. Et Treehouseer en serie af platforme i trætoppene konstrueret via tværgående rafter forbundet til de træer, der naturligt er i skoven. En platform kan være fra 3-30 m2 alt efter kaliberen af udstyr og reb, samt den naturlige position af træer, der bygges fra og til. Selvskabelse er et nøgleord i byggeprocessen med deltagerne som arkitekter på projektet. Målet er, at deltagerne skaber et  fælles projekt, hvor alle bidrager.  Med tilgangen ”learning by doing” skabes projektet dynamisk i takt med, at  deltagernes fælles ideer og kompetencer udvikles.