Denne dag håber vi, at I i jeres forening vil mødes og finde ud af, hvordan I ønsker at arbejde med toårsmålene.

Hvorfor: På landsmødet den 21. november 2020 vedtog man de nye toårsmål, der viser, hvad vi som medlem, forening og landsorganisation vil fokusere på og arbejde med i de kommende to år. Et er at sidde i Nyborg og beslutte noget, noget andet er at få det ført ud i livet. Derfor laver vi dette fælles kick off, hvor vi med fælles hjælp kommer i gang med arbejdet. 

Hvad: Et webinar er en online workshop. To landsansatte konsulenter vil guide jer gennem en proces, hvor I kan få sat ord og handlinger på, hvordan I ønsker at nå nogle af toårsmålene. Formanden fra jeres forening modtager i december materialer til processen.

Hvem: Frivillige i foreningen. Det kan være for både ledere og bestyrelsen.

Hvordan: Webinaret består af korte vejledninger fra konsulenterne, inspiration fra andre foreninger og langt det meste tid bruges til at snakke med dem fra din forening. 

Hvor: Du kan finde linket til webinaret på dette link: meet.google.com/wrz-wrxs-zmq eller som begivenhed på KFUM og KFUK’s Facebook-side. Derudover skal I mødes lokalt. Vi foreslår, at I mødes til fællesspisning kl. 17.00.

PS: Hvis du ikke kan deltage på webinaret, så vil optagelserne blive lagt på intranet.kfum-kfuk.dk

Dette webinar har samme indhold som webinaret d. 20. maj.