Vi husker hvordan det var at holde ferie med vores børn, da vi kun var en voksen. Nu er børnene store, og vi er blevet to. Så nu vil vi gerne videregive noget af alt det, andre dengang gav os.

Derfor tilbyder vi at give familier med 1 voksen en uge, hvor der er mulighed for at være flere voksne at dele liv med og andre børn at være sammen med. Et fællesskab som måske kan bære med hjem i hverdagen.

Der vil ikke være et voksenprogram udover morgenandagt. Alle er selvfølgeligt velkomne til at byde ind, hvis de gerne vil arrangere noget.
I stedet håber vi, at alle kan få en uge, hvor de har masser af tid til at være sammen med deres børn og samtidigt blive ladet op.

Pladsen tilbyder en del børne- og familieaktiviteter, som vi kan deltage i. Derudover vil vi hver aften have fællessamling med bibelfortælling og sang. Forhåbentlig rundt om lejrbålet.

Den første aften er der fællesspisning. Ugen planlægger vi i fællesskab en dag ad gangen. Hele ugen er vores fortelt åbent for hygge eller til en mere alvorlig snak.

Er dine børn ikke hos dig i uge 29, så er du selvfølgelig velkommen alligevel. Ligesom I er velkomne, hvis I ikke kan deltage hele ugen.

Vi håber rigtigt mange har lyst til at deltage.

Løgballe Camping har et stort samlingstelt og en stor gasgrill, som vi må benytte.
Se mere her 

Tilmelding senest d. 1/6-20 og gerne så hurtigt som muligt, så vi kan få reserveret en plads til jer.

Spørgsmål rettes til:
John Sørensen 20238012, kirkebyvej@mail.dk
Anne Boe 27649025, anneboe@live.dk