REJSEN ER AFLYST

Som deltager i Journey for Justice vil du sammen med andre internationale og palæstinensiske deltagere få mulighed for at få et unikt indblik i både YMCA og YWCA’s arbejde i Palæstina og den almindelige palæstinenseres hverdag, der er stærkt præget af den israelske besættelse.

Du får rig mulighed for, at få en dybere forståelse af den palæstinensiske kultur og historie gennem møder og diskussioner med f.eks. politiske og religiøse ledere, palæstinensiske landmænd, flygtninge og studerende.

Som deltager bliver der også rig mulighed for at opleve områdets seværdigheder såsom Hebron, Betlehem, Jerusalem, Al-Aqsa Moskeen, Grædemuren og meget mere.

Én uge arrangeres af YMCA og YWCA’s fælles organisation, JAI, i Palæstina, og derudover arrangeres dagene i Israel af KFUM og KFUK Danmark.

Tiden i Israel vil blive brugt på at opleve en anden side af konflikten og på at undersøge, hvordan man der arbejder for fred og retfærdighed.

 

NB: I decembers nyhedsbrev står, at der er arrangeret info-aften om Journey for Justice. Det er desværre en fejl. info-aftenen handler om rejsen til Palæstina "Palæstina i bevægelse"

 

journey-for-justice-2020-pdfLæs mere om rejsen og ansøgning her

 

Følg Journey for Justice på Facebook