Du får rig mulighed for at få en dybere forståelse af den palæstinensiske kultur og historie gennem møder og diskussioner med f.eks. politiske og religiøse ledere, palæstinensiske landmænd, flygtninge og studerende. Som deltager bliver der også rig mulighed for at opleve områdets seværdigheder såsom Hebron, Betlehem, Jerusalem, Al-Aqsa Moskeen, Grædemuren og meget mere.

De første 8 dage arrangeres af YMCA og YWCA’s fælles organisation, JAI, i Palæstina for en større gruppe internationale unge. Efterfølgende er der 5 dage i Israel der arrangeres af KFUM og KFUK Danmark for den danske gruppe deltagere. Tiden i Israel vil blive brugt på at opleve en anden side af konflikten og på at undersøge, hvordan man der arbejder for fred og retfærdighed. Programmet for dette følger.

Forberedelse
Inden afrejse afholdes en forberedelsesdag lørdag d. 23. juni, hvor vi lærer hinanden at kende og forbereder os på rejsen.

Formidl dine oplevelser
Efter endt rejse afholder vi en formidlingsdag, hvor vi sammen skal planlægge hvordan vi skal formidle vores oplevelser, både på nationale events og lokalt i KFUM og KFUK.

Formidlingsdagen afholdes lørdag den 24. august.

Deltagelse i forberedelsesdag og formidlingsdag er obligatorisk og en forudsætning for, at man kan komme med på rejsen. Dagene afholdes i KFUM og KFUKs lokaler i Aarhus, og der vil både før og efter rejsen blive arbejdet med planlægning og udvikling af formidlingsmateriale.

Hvornår og hvor længe
D. 27. juli til d. 8. august 2018 inkl. rejsetid (der kan forekomme ændringer).
Forberedelsesdag: søndag den 23. juni 2019.
Formidlingsdag: lørdag den 24. august 2018.

Pris
5.900 kr. inkl. transport, kost og logi de første 8 dage. De sidste 5 dage i Israel er kost ikke inkluderet i prisen.

Prisen er ekskl. udgifter til forberedelses- og formidlingsdag samt transport til og fra lufthavnen. Vi regner med at rejse fra Kastrup.

Del gerne begivenheden med alle, der kunne have interesse.

Ansøgning
Skriv en kort motiveret ansøgning om din baggrund og hvorfor du gerne vil med på rejsen og send den til helenejuhl@kfum-kfuk.dk senest den 9. april.