Vi har et tilbud om, at vi kan mødes med ligesindede og samles til hygge, sjov og latter og til at dele det der er svært, og samtidig kan vi hjælpe hinanden med at se efter børn, når man lige har brug for at trække sig lidt. Vi vil rigtig gerne være sammen med andre aleneforældre både med og uden børn.

Vi har aftalt med Anker Olsen fra Løgballe Camping, at vi camperer der i uge 29 (søn. d. 14. juli. til lør. d. 20. juli 2019). Vi er klar fra søndag kl. 14 og vi sørger for aftensmad den første aften. Du kan også være der færre eller flere dage, og du er også meget velkommen til at besøge os en enkelt dag. Der er mulighed for, at vi kan få nogle pladser tæt på hinanden.

Vi laver ikke et decideret program, men vil stikke en føler ud for at få en fornemmelse af, om der er behov for dette. Vi tænker, at der er masser af muligheder for udflugter og vandreture i området, og der er 4 km til stranden. Derudover har Løgballe Camping også program for børn. Se deres hjemmeside.

Vi har snakket med Anker om at holde en sangaften, hvor han spiller på klaver, og så tænker vi, at vi hver aften slutter dagen af med en kort andagt og/eller en aftensang.

For at være sikre på at få pladser tæt på hinanden vil vi gerne have en forhåndstilmelding inden den 25. juni. Skriv eller ring til Anne eller John for tilmelding.

Link til Løgballe Camping, hvor du kan se priser og mange andre oplysninger.

 

Mere info og tilmelding

John: 2023 8012, mail: kirkebyvej@mail.dk

Anne: 2764 9025, mail: anneboe@live.dk