Er du vil med at tage billeder og vil du gerne blive endnu bedre? Så deltag i kurset for KFUM og KFUK's Fotokorps.

I dagene op til festivalen Wonderful Days gennemgår du som fotograf et kursus, der klæder dig på til at være fotograf på festivalen. 

Du vil blandt andet blive undervist i:

  • Gode motiver på Wonderful Days
  • Sortering, redigering og upload af billeder
  • Skab tryghed og trivsel i rollen som fotograf
  • Samarbejde med redaktionerne og PR-teamet på Wonderful Days

Hvis du ikke har deltaget i et vores første fotokursus, bliver du også undervist i basal fototeknik.
Undervejs vil du løbende få feedback på dine billeder.

Efter kurset er du frivillig fotograf på Wonderful Days. Her vil du i samarbejde med festivalens PR-team deltage i redaktionsmøder, hvor I planlægger dagens opgaver. Du vil få spændende opgaver med at tage billeder til brug på KFUM og KFUK og Wonderful Days' sociale medier, hjemmeside, magasiner og nyhedsbreve.

På kurset bliver du undervist af Christian Blom-Bloch, der tidligere har afholdt kurser for fotografer, samt Sara Amos Pedersen, der arbejder med KFUM og KFUK's kommunikation.

Program: Det endelige program kommer senere.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig som frivillig på Wonderful Days. 

Udstyr: Det er fedt, hvis du har dit eget kameraudstyr. Men KFUM og KFUK har også et par kameraer og objektiver, du kan låne. Du må gerne have lidt forhåndsviden om fotografering, men du behøver ikke have dyrket fotografiet på mere end hobbyplan.

Pris: Prisen for frivillige er 1100 kr. for medlemmer og 1275 kr. for ikke medlemmer. Prisen dækker bl.a. tre daglige måltider samt fri adgang til festivalens koncerter.