Traditionen tro sender KFUM og KFUK en delegation afsted til Folkemødet på Bornholm - og du har naturligvis mulighed for at komme med.

Folkemødet er tre intense dage fyldt med debatter, workshops og spændende samtaler om alt, hvad der rører sig i vores lille land og udenfor. Du kan møde Clement Kjersgaard, Svend Brinkmann, Inger Støjberg og alle de andre og blive klogere på, hvordan vi i KFUM og KFUK kan være med til at tegne fremtiden for vores samfund.

Vi har et rejsefællesskab med FDF og mødes hver aften til politisk lejrbål for at diskutere de mange inputs og indtryk, som man kan samle op i løbet af dagen - og arbejder desuden på at få KFUM og KFUK’ere repræsenteret i flere debatter. Ja, måske kommer vi også selv til at stå for en.

Praktiske informationer:

  • Der er afgang fra København onsdag d. 12. juni om aftenen med hjemkomst til København søndag d. 16. juni omkring middagstid.
  • Overnatning vil ske i telte på Den Politiske Slagmark, som er en ungdomscamp på Folkemødet.
  • Forud for mødet vil vi i maj holde en intro- og forberedelsesaften i maj.
  • Turen koster 500 kroner, hvilket svarer til prisen frem og tilbage. Du vil desuden få udleveret en KFUM og KFUK t-shirt.

Ansøgning:

Der er i alt 20 pladser på turen. For at komme med skal du sende en kort motivation via dette link senest d. 1. maj. Det tager to minutter.

Kontaktperson for Folkemøde-turen:

Klaus Videbæk (28547616 / klausbv@kfum-kfuk.dk)