Traditionen tro inviteres der igen til Landsstævne for voksne på Hotel Nyborg Strand.

Mere end 500 personer mødes til et både festligt og udbytterigt samvær. I 2019 sker det i weekenden 18. - 20. januar 2019.

Overskriften for dette års stævne er "Springe højt af glæde…".
Temaet er et citat fra Luthers salme "Ny fryde sig hver kristen mand".

Glæde over livet, glæden over Guds kærlighed til mennesker var i centrum hos Luther. Men også hos os og i vores hverdag.
Og det er bestemt et tema at mødes omkring.
Vi har den helt stor glæde at får op- og indlæg fra forskellige vinkler. Vi glæder os over at få besøg af en af vor tids helt store nutidige salmeforfattere i Danmark, Holger Lissner, til fredag aftens sangtime.
Ligesom vi ser frem til at møde sognepræst Ole Bjerglund Thomsen, Haslev; teolog Henning Kjær Thomsen, Vejle; Ivar Brændgaard, Holstebro, sognepræst Jakob Damm Knudsen, Haderslev, samt organist Bjørn Elkjer, Vejle. Og for dem, der har lyst til at udfolde sig gennem gospel, bliver dette også en mulighed. Og lørdag aften … bliver en rigtig festaften.

Se programmet herunder - og brug tilmeldingen. Prisen er kr. 1.825 pr. person for medlemmer af KFUM og KFUK og kr. 2.125 for ikke medlemmer. Tillæg pr. nat for et stort værelse er kr. 170 kr.
Deltagerprisen opkræves ved tilmelding.

KFUM og KFUK's Landsstævne for voksne er altid en stor succes, hvor tilmeldingerne strømmer ind fra første tilmeldingsdag.

program-voksenstaevne-2019-pdfSe program for 2019

Tilmelding åbner d. 1. oktober her på siden. (Der kommer link oppe ved den røde prik).