Til efteråret har du muligheden for at rejse med KFUM og KFUK til Palæstina og få et unikt indblik i hvordan YMCA og YWCA arbejder i Palæstina.

Programmet består af tre dele: 

  • De første fem dage deltager vi på en konference, som YWCA holder. Her skal vi besøge forskellige steder på Vestbredden for at forstå konflikten og hvad det vil sige at leve under besættelse, besøge noget af det arbejde som YWCA laver og blive klogere på unges rettigheder og unges deltagelse i beslutningstagning ift. FN resolution 2250. Læs mere om programmet her: http://ywca-palestine.org/viewer.php?ID=475

  • Herefter skal vi i samarbejde med YMCA i Palæstina to dage ud og hjælpe lokale landmænd med at høste oliven og lære mere om de udfordringer, der følger med at være landmand i de besatte palæstinensiske områder.

  • Til sidst har vi en enkelt dag hvor vi skal på opdagelse i det gamle Jerusalem og se grædemuren, gravkirken og shoppe i bazaren.

Inden rejsen mødes alle deltagere til en forberedelsesdag, hvor vi lærer hinanden at kende og bliver klogere på Israel og Palæstina både historisk og politisk.

 

Alt det praktiske

Hvornår: Den 9-18. oktober. Inklusiv rejsedage.

Hvem: Fokus for rejsen er på unge og vi tilstræber derfor at deltagere primært er unge. Nedre aldersgrænse er 16 år.

Rejseleder:Herdis Bennedsgaard. Hun er en erfaren rejseleder, der har været i landet flere gange og kender det som sin egen baglomme.  

Pris: Hele herligheden inkl kost, logi og transport koster kun 3900 kr.

Hvordan: For at komme på rejsen skal du sende en ansøgning til helenejuhl@kfum-kfuk.dk senest den 1. august. Skriv maks 300 ord om dig selv,  hvad du laver til daglig og hvorfor vil du gerne med på denne rejse til Palæstina?