Søg
boernefestival2016_drenge_kfumkfuk.jpg
Vi har aktiviteter inden for mange områder - find det, du leder efter her
Arrangementer

Arrangementer

 1. Globetrotter: Destination Unknown

  Destination Unknown er en rejse for dig mellem 16 og 19 år, der tør lidt mere end de fleste. Vi skal afsted på eventyr, vi skal have nye venner og udfordres på, hvem vi er, og hvad vi står for.

 2. Globetrotter: Sverige

  I efterårsferien 2018 tager Globetrotterne til Sverige, og her vil fokus være på klimaændringer og bæredygtighed. Er du mellem 16 og 19 år, så sæt kryds i kalenderen.

Nyheder

Nyheder

 1. Nyt introkursus for frivillige

  In∙Fri er et nyt introkursus for frivillige i KFUM og KFUK. Kurset skal gøre det let for alle at være med til at gøre en forskel for børn og unge.

 2. Ny uddannelse for unge, der vil gøre en forskel lokalt

  'Projektpiloterne' er et nyt uddannelsesforløb målrettet unge i alderen 16-19. Idéen er, at de deltager som teams, så de sammen kan bruge erfaringerne lokalt.

Vis alle (3)
Beskrivelser

Beskrivelser

 1. Globetrotter: Kursusrejser for 16-19-årige

  Globetrotter er en kombination af rejse og kursus for unge i alderen 16-19 år. Rejserne planlægges i samarbejde med en lokal YMCA/YWCA-forening i det pågældende la…

 2. Kursusfilosofi

  Kurserne i KFUM og KFUK fokuserer på kompetenceudvikling og er bygget op omkring seks kompetenceområder, der kan bruges både rent personligt, i foreningslivet, i f…

Vis alle (4)
Inspiration

Inspiration

 1. Kursusstøtte

  Vil du gerne på kursus med KFUM og KFUK, skal du ikke nødvendigvis betale det hele selv. Der er flere steder at søge støtte, både som forening og som enkeltperson.

Blog

Blog

 1. Globetrotter i Ukraine

  Vi er tre volontører fra KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus, der tilbringer efteråret hos vores 'Local 2 local'-partnere i Ukraine. I uge 42 fik vi besøg af Globetrott…

Blog

Blog

 1. Change Agents 2017-18

  Change Agents et to-årigt lederkursus under World YMCA. De danske change agents i 2017-18 tager os med på rejsen med blogindlæg undervejs.

Klumme

Klumme

 1. Hvad har KFUM og KFUK og Flying Superkids til fælles?

  I al foreningsliv er der udfordringer med børn og forældre. Sådan har det altid været. Hvordan motiverer vi, hvordan stiller vi krav og hvordan inspirerer vi?