Søg
boernefestival2016_drenge_kfumkfuk.jpg
Vi har aktiviteter inden for mange områder - find det, du leder efter her
Arrangementer

Arrangementer

 1. Inspirations- og netværksmøde for bestyrelser

  Udvalget for Lokale Aktivitetsmiljøer inviterer alle bestyrelser i KFUM og KFUK's foreninger og distrikter til inspirations- og netværksmøde.

 2. YMCA Learning Lab

  Gennem workshops, oplæg og oplevelser i Københavns kulturliv udvikler vi idéer til, hvordan vi skaber foreninger, hvor det er nemt at tiltrække unge, der engagerer sig. Målgruppe: 16-35 år.

Vis alle (7)
Nyheder

Nyheder

 1. Ny uddannelse for unge, der vil gøre en forskel lokalt

  'Projektpiloterne' er et nyt uddannelsesforløb målrettet unge i alderen 16-19. Idéen er, at de deltager som teams, så de sammen kan bruge erfaringerne lokalt.

 2. Online kursusserie til ledere og frivillige

  'Mellem Linjerne' er KFUM og KFUK’s nye kursusvideoer for alle ledere og frivillige. De handler om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvor vi er på vej hen i KFUM og KFU…

Beskrivelser

Beskrivelser

 1. Globetrotter

  Globetrotter er en kombination af rejse og kursus for unge i alderen 16-19 år. Rejserne planlægges i samarbejde med en lokal YMCA/YWCA-forening i det pågældende la…

 2. Kurser: Tilmelding og betaling

  Du vil gerne på kursus med KFUM og KFUK, og det er vi superglade for. Her er lidt af det praktiske, det er godt at vide om tilmelding og betaling.

Vis alle (4)
Inspiration

Inspiration

 1. Kursusstøtte

  Vil du gerne på kursus med KFUM og KFUK, skal du ikke nødvendigvis betale det hele selv. Der er flere steder at søge støtte, både som forening og som enkeltperson.