Søg
boernefestival2016_drenge_kfumkfuk.jpg
Vi har aktiviteter inden for mange områder - find det, du leder efter her
Arrangementer

Arrangementer

 1. Globetrotter: Destination Unknown

  Destination Unknown er en rejse for dig mellem 16 og 19 år, der tør lidt mere end de fleste. Vi skal afsted på eventyr ud i Europa, vi skal have nye venner og udfordres på, hvem vi er, og hvad vi står for.

 2. KURSUS 17

  Vores største kursusweekend for alle over 16 år. Vælg mellem en række forskellige moduler, mød andre KFUM og KFUK'ere og bliv inspireret til dit frivillige arbejde. Årets tema: Fællesskab på tværs.

Vis alle (9)
Nyheder

Nyheder

 1. Nyt introkursus for frivillige

  In∙Fri er et nyt introkursus for frivillige i KFUM og KFUK. Kurset skal gøre det let for alle at være med til at gøre en forskel for børn og unge.

 2. Ny uddannelse for unge, der vil gøre en forskel lokalt

  'Projektpiloterne' er et nyt uddannelsesforløb målrettet unge i alderen 16-19. Idéen er, at de deltager som teams, så de sammen kan bruge erfaringerne lokalt.

Vis alle (3)
Beskrivelser

Beskrivelser

 1. Globetrotter

  Globetrotter er en kombination af rejse og kursus for unge i alderen 16-19 år. Rejserne planlægges i samarbejde med en lokal YMCA/YWCA-forening i det pågældende la…

 2. Kurser: Tilmelding og betaling

  Du vil gerne på kursus med KFUM og KFUK, og det er vi superglade for. Her er lidt af det praktiske, det er godt at vide om tilmelding og betaling.

Vis alle (4)
Inspiration

Inspiration

 1. Kursusstøtte

  Vil du gerne på kursus med KFUM og KFUK, skal du ikke nødvendigvis betale det hele selv. Der er flere steder at søge støtte, både som forening og som enkeltperson.

Blog

Blog

 1. Change Agents 2017-18

  Change Agents et to-årigt lederkursus under World YMCA. De danske change agents i 2017-18 tager os med på rejsen med blogindlæg undervejs.