Søg
boernefestival2016_drenge_kfumkfuk.jpg
Vi har aktiviteter inden for mange områder - find det, du leder efter her
Arrangementer

Arrangementer

 1. International Reformation Camp

  'Beyond limits' er overskriften på en camp for 18-27-årige, der arrangeres af YMCA i anledning af 500-året for Luthers reformation. Mød unge fra hele verden, og oplev kristendommens grænseløse fællesskab.

 2. Tween Sing: Inspirationsdag

  Bliv klogere på Tween Sing og få inspiration til leg og øvelser, I kan bruge hjemme i foreningerne.

Vis alle (8)
Nyheder

Nyheder

 1. Ny uddannelse for unge, der vil gøre en forskel lokalt

  'Projektpiloterne' er et nyt uddannelsesforløb målrettet unge i alderen 16-19. Idéen er, at de deltager som teams, så de sammen kan bruge erfaringerne lokalt.

 2. Online kursusserie til ledere og frivillige

  'Mellem Linjerne' er KFUM og KFUK’s nye kursusvideoer for alle ledere og frivillige. De handler om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvor vi er på vej hen i KFUM og KFU…

Beskrivelser

Beskrivelser

 1. Globetrotter

  Globetrotter er en kombination af rejse og kursus for unge i alderen 16-19 år. Rejserne planlægges i samarbejde med en lokal YMCA/YWCA-forening i det pågældende la…

 2. Kurser: Tilmelding og betaling

  Du vil gerne på kursus med KFUM og KFUK, og det er vi superglade for. Her er lidt af det praktiske, det er godt at vide om tilmelding og betaling.

Vis alle (4)
Inspiration

Inspiration

 1. Kursusstøtte

  Vil du gerne på kursus med KFUM og KFUK, skal du ikke nødvendigvis betale det hele selv. Der er flere steder at søge støtte, både som forening og som enkeltperson.

Blog

Blog

 1. Change Agents 2017-18

  Change Agents et to-årigt lederkursus under World YMCA. De danske change agents i 2017-18 tager os med på rejsen med blogindlæg undervejs.