Søg
boernefestival2016_drenge_kfumkfuk.jpg
Vi har aktiviteter inden for mange områder - find det, du leder efter her
Arrangementer

Arrangementer

 1. Globetrotter 2017: Palæstina

  Er du mellem 16 og 20 år? Vil du se, hvordan det er at være ung et andet sted på jorden, der ofte bliver beskrevet som konfliktfyldt? Vil du have vilde oplevelse med jævnaldrende unge fra både Danmark og Palæstina?

 2. Nordisk Lejr

  Nordisk Lejr er et internationalt tilbud til børn og teenagere i KFUM og KFUK. I 2017 afholdes lejren på Island, og vi tager afsted, så der er tid til et par turistdage først.

Vis alle (5)
Nyheder

Nyheder

 1. Ukrainsk festival inspireret af TeenEvenT

  I 2016 deltog over 13.000 i den ukrainske festival ’Island of Childhood’. Idéen til festivalen opstod, efter at fem unge fra Ukraine deltog i TeenEvenT15 som del a…

 2. Børn og unge skal kunne høres i klimadebatten

  Syv KFUM og KFUK’ere er netop hjemvendt fra Marokko. De har deltaget i YMCA's ”Camp Climate” i forbindelse med FN's klimaforhandlinger COP22. De tog afsted for at …

Vis alle (6)
Beskrivelser

Beskrivelser

 1. Globetrotter

  Globetrotter er en kombination af rejse og kursus for unge i alderen 16-19 år. Rejserne planlægges i samarbejde med en lokal YMCA/YWCA-forening i det pågældende la…

 2. Mød verden med KFUM og KFUK

  KFUM og KFUK samarbejder med YMCA og YWCA-organisationer over hele verden, og der er derfor masser af muligheder for at møde verden med os.

Vis alle (15)
Inspiration

Inspiration

 1. Mellem Linjerne: Empowering Young People (1:8)

  KFUM og KFUK er den danske gren af verdensbevægelsen YMCA, som arbejder ud fra sloganet: Empowering Young People. Denne video handler om ånden fra YMCA, som ligger…

 2. Søg tilskud til internationale projekter

  KFUM og KFUK har et årligt budget på ca. 1,5 mio. kroner, som fordeles til internationale projekter, samarbejder og uddannelse inden for globale fællesskaber.

Blog

Blog

 1. Volontør hos Café Paraplyen

  Leonie Schweikardt har været volontør hos KFUM's Sociale Arbejde i 6 måneder. Hun fortæller her med egne ord om sine oplevelser.

 2. Når børn bor på gaden

  I efteråret 2016 var Casper og Morten volontører hos YMCA i Sydafrika. De deler her en af de oplevelser, der gjorde et stærkt indtryk på dem.

Vis alle (3)