Søg
boernefestival2016_drenge_kfumkfuk.jpg
Vi har aktiviteter inden for mange områder - find det, du leder efter her
rejsud_forside.JPG

Rejs ud med KFUM og KFUK

Mød verden i øjenhøjde gennem YMCA og YWCA. Fx med efterskolen, som volontør eller praktikant samt gennem Lokal til Lokal-samarbejder.
Gå til sitet
Arrangementer

Arrangementer

 1. Globetrotter 2017: Palæstina

  Er du mellem 16 og 20 år? Vil du se, hvordan det er at være ung et andet sted på jorden, der ofte bliver beskrevet som konfliktfyldt? Vil du have vilde oplevelse med jævnaldrende unge fra både Danmark og Palæstina?

 2. Nordisk Lejr

  Nordisk Lejr er et internationalt tilbud til børn og teenagere i KFUM og KFUK. I 2017 afholdes lejren på Island, og vi tager afsted, så der er tid til et par turistdage først.

Vis alle (6)
Nyheder

Nyheder

 1. Sommerhilsen fra Udvalget for Globale Fællesskaber

  VIDEO: Udvalget for Globale Fællesskaber er så småt på vej på sommerferie. De tager afsted med en masse gode projekter og idéer, som de gerne vil dele med KFUM og …

 2. Unge fra Myanmar på inspirationstur i Danmark

  6 unge fra vores internationale projekt Minglabar Myanmar har besøgt foreninger i Danmark for at lære, hvordan man skaber et stærkt og uafhængigt civilsamfund.

Vis alle (9)
Beskrivelser

Beskrivelser

 1. Oplev Taizé i efterårsferien

  KFUM og KFUK arrangerer hvert år i uge 42 en rejse til Taizé i Sydfrankrig. I Taizé kan du opleve et økumenisk broderfællesskab, hvor omkring 100 brødre og gæster …

 2. Udvalget for Globale Fællesskaber

  Udvalget skal sørge for udvikling og koordinering af internationale/globale aktiviteter i KFUM og KFUK.

Vis alle (15)
Inspiration

Inspiration

 1. Mellem Linjerne: Empowering Young People (1:8)

  KFUM og KFUK er den danske gren af verdensbevægelsen YMCA, som arbejder ud fra sloganet: Empowering Young People. Denne video handler om ånden fra YMCA, som ligger…

 2. Søg tilskud til internationale projekter

  KFUM og KFUK har et årligt budget på ca. 1,5 mio. kroner, som fordeles til internationale projekter, samarbejder og uddannelse inden for globale fællesskaber.

Blog

Blog

 1. Volontør hos Café Paraplyen

  Leonie Schweikardt har været volontør hos KFUM's Sociale Arbejde i 6 måneder. Hun fortæller her med egne ord om sine oplevelser.

 2. Når børn bor på gaden

  I efteråret 2016 var Casper og Morten volontører hos YMCA i Sydafrika. De deler her en af de oplevelser, der gjorde et stærkt indtryk på dem.

Vis alle (3)
Klumme

Klumme

 1. Kram verden!

  Kan ’næstekærlighed’ være et fag på skoleskemaet? Ja, lyder det korte svar fra Hestlund Efterskole, som nu søsætter et initiativ, som vil sende eleverne ud for at …