Søg
boernefestival2016_drenge_kfumkfuk.jpg
Vi har aktiviteter inden for mange områder - find det, du leder efter her
39258761900_e46a14406c_o.jpg

Efterskolefestival

Efterskolefestival er tre dage med fokus på fællesskab og samskabelse. Næste Efterskolefestival finder sted den 6. til 8. april 2020!
Gå til sitet
rejsud_forside.JPG

Rejs ud med KFUM og KFUK

Mød verden i øjenhøjde gennem YMCA og YWCA. Fx med efterskolen, som volontør eller praktikant samt gennem Lokal til Lokal-samarbejder.
Gå til sitet
Nyheder

Nyheder

 1. Efterskolefestival udvikler frivilliges erfaringer på tværs af interesser

  Efterskolefestivalen består hvert år af ca. 100 frivillige, som skaber tre lærerige og samskabende dage for efterskoleelever fra hele landet. Nikolaj var i foråret…

 2. 700 unge diskuterede danskhed på Efterskolefestival 2018

  Elever fra ni efterskoler og over 100 frivillige var i dagene op til påske på Efterskolefestival arrangeret af KFUM og KFUK.

Vis alle (6)
Beskrivelser

Beskrivelser

 1. FAZE for de 13-19-årige

  Vores magasin for teenagere, som udkommer fire gange om året.

 2. Skoler med tilknytning til KFUM og KFUK

  En række af landets efterskoler og højskoler har tilknytning til KFUM og KFUK i Danmark. Her kan du finde frem til skolernes hjemmesider.

Vis alle (5)
Bliv frivillig

Bliv frivillig

 1. Engageret rejseleder søges til efterskolerejser til Sydafrika

  Som frivillig rejseleder arbejder du tæt sammen med en anden frivillig og en efterskole om at bringe lokale partnere og globale problematikker ind i undervisningen…

Inspiration

Inspiration

 1. Personlige oplevelser i Palæstina

  Få besøg af en deltager fra Journey for Justice - en solidaritetsrejse, der giver indblik i Israel-Palæstina-konflikten.

 2. Få besøg af en globetrotter

  Globetrotter er en kombineret kursusrejse for 16-19-årige. Få besøg af en tidligere deltager, der kan fortælle om rejsen - og måske give jeres unge lyst til at kom…

Vis alle (3)
Blog

Blog

 1. Vesterbølle Efterskole i Tyskland

  Vesterbølle Efterskole har været med KFUM og KFUK i Tyskland i 5 dage. En uddannelsesrejse, der handlede om flygtningekrisen og integration.

 2. Tommerup Efterskole i Cambodja

Klumme

Klumme

 1. Kram verden!

  Kan ’næstekærlighed’ være et fag på skoleskemaet? Ja, lyder det korte svar fra Hestlund Efterskole, som nu søsætter et initiativ, som vil sende eleverne ud for at …