Søg
campduncan_2016_colorwars.jpg

En sidste Camp Duncan hilsen

Når man har gået op og ned af de samme mennesker i 10 uger og har haft op- og nedture sammen, danner man nogle helt specielle bånd. Vi har været som en stor familie, og forhåbentlig vil vi forblive det.

Så er campen slut, og der er blevet sagt farvel til det sidste hold campers. Det har været 10 helt fantastiske uger.

Der har været omkring 500 børn fordelt på de 10 uger, og hver uge har været noget specielt.

Aftenerne er de bedste

Vi har haft et overordnet program, som har været nogenlunde det samme alle ugerne.

En af mine yndlingsaktiviteter har været vores aftenaktivitet. Hver aften som aftenaktivitet har vi en form har aktivitetsløb. Man er inddelt i de hytter, man sover i, og så laver man nogle forskellige ting som fx at svare på nogle spørgsmål eller løse en aktivitet. Det kan også være, at man skal finde nogle forskellige personer og få dem til at følge en.

Aftenaktiviteterne er noget, der bringer hele hytten sammen, og børnene synes også, det er rigtig sjovt - især hvis de får lov til at hælde vand på deres counselors.

Ind i cirklen og synge

En anden fantastisk ting er stemningen på campen - der er altid god stemning, og folk er altid glade. Man er hele tiden i godt humør, og hvis ikke er der altid en eller anden, der kan få dig til at smile.

En ting, der er med til at skabe en god stemning, er før alle måltider, hvor vi samles omkring nogle haveborde og synger lejrsange. Som counselor bliver man så kaldt ind i cirklen, og så skal man starte på en sang.

Børnene er helt vilde med det. Det giver bare en stemning, og alle er glade og godt tilpas.

En oplevelse for livet

Jeg rejser hjem lige om snart, og jeg kan næsten ikke vente. Det har været en helt igennem fantastisk sommer, og jeg fortryder ikke det mindste, at jeg tog af sted. Jeg har mødt en hel masse fantastiske mennesker, og dette er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme.

Det, jeg glæder mig allermest til, når jeg kommer hjem, er at se min familie og mine venner - ude godt, men hjemme bedst. Jeg glæder mig også til at komme hjem til den danske mad. Campens mad var overhovedet ikke dårligt, men efter 10 uger med det samme mad stort set hver uge, kan man godt savne et hjemmelavet måltid.

Noget af det, jeg vil komme til at savne allermest, er de fantastiske mennesker, jeg har mødt. Når man har gået op og ned af de samme mennesker i 10 uger og har haft op- og nedture sammen, danner man nogle helt specielle bånd. Vi har været som en stor familie, og forhåbentlig vil vi forblive det.

Det at være på summer camp er noget helt specielt, og jeg kan kun anbefale det. Man får en oplevelse for livet og nye venner for livet.

Se flere indlæg fra “På summer camp i USA”

Del, spred og inviter andre