Søg

Ten Sing Arctic i arbejdstøjet

Vi er nu tilbage i Nord-Norge efter den store rejse, og nu er vi for alvor trukket i arbejdstøjet. Vi er frivillige på forskellige festivaler, hvilket er med til at give eleverne praktisk erfaring.

Hovedfokus på Nord-Norge

Siden vi kom hjem fra vores store rejse, har vores hovedfokus været Nord-Norge.

Vi har været rundt og hjælpe til som frivillige på forskellige festivaler. Ten Sing Arctic er en ledertræningslinje, så festivalerne har været den perfekte måde at give eleverne praktisk erfaring.

Tilbage i november tog vi på Høstfestivalen i Bodø, hvor vi var sammen med mere end 300 konfirmander, Ten Singere og unge ledere. Her havde vi ansvaret for mange forskellige opgaver. Vi stod for fællesdansen, som blev danset hver dag, når alle var samlet til sceneshow.

Vi informerede også om de spare- og investeringsgrupperne, vi besøgte i Sri Lanka, og så arrangerede vi Globalmarked. Derudover havde vi samtalegrupper og holdt lederkursus for unge ledere samt seminarer for deltagerne på festivalen.

Dette var nogle gode dage, hvor vi for alvor fik afprøvet os selv som ledere, idet vi havde ansvaret for så mange forskellige ting.

Tween festival i byen Mo i Rana 

I slutningen af januar var vi med til at stå for en Tween Festival i Mo i Rana. Her var vi faktisk involveret i næsten alt, der skete: Lige fra indkvartering på skolen, hvor børnene skulle sove til at holde seminarer om bl.a. klatring, foto og kreativ formning. Derudover stod vi også for en såkaldt “kampaften”, hvor børnene konkurrerede mod hinanden i 2 hold.

Dette var en helt anden oplevelse end høstfestivalen, idet børnene havde en anden alder. Det er utrolig sjovt og givende at få mulighed for at arbejde med flere forskellige aldersgrupper.

Både på Tween Festivalen og i ugen efter, hvor vi var på skoletur i Lofoten, sang vi til gudstjeneste. Det er altid fedt at få lov til at vise nogen af de ting, vi har arbejdet med.

Ten Sing festival i byen Stryn 

I februar tog vi spontant på Ten Sing festival i Stryn. Onsdag blev vi spurgt, om vi kunne deltage, da der var en, som havde meldt fra i sidste øjeblik. Vi tog muligheden og under 24 timer senere, sad jeg på et fly med 4 af mine elever på vej mod Stryn. Dette til trods for, at vi ikke rigtig vidste, hvad vi skulle hjælpe med endnu.

Det viste sig, at vi skulle stå for endnu en “kampaften” allerede fredag aften, hvilket vi blev informeret om få timer, før det skulle ske. Derudover skulle vi også have en aftensamling den dag. Så på få timer fik vi forberedt os til opgaverne, og vi fik gennemført en kampaften af høj kvalitet! Dagen efter skulle vi have seminar, og så skulle vi også hjælpe med at få folk af og på scenen, når der om aftenen var koncert med alle Ten Sing-grupperne

Ten Sing på højskolen

I februar har vi også haft Ten Sing-uge på folkehøjskolen. Der har vi har stået for programmet for alle eleverne. Her havde vi mange forskellige seminarer, ledertræning, pyjamas-cup og meget mere.

Som stipendiat på linjen er det utrolig fedt at se, hvordan mine elever udvikler sig som ledere. De har forbedret sig på så mange niveauer, og det er svært ikke at blive lidt rørt og utrolig stolt!

Se flere indlæg fra “På sporet af Ten Sing i Norge”

Del, spred og inviter andre