Søg
IMG_3152.JPG

En tur lang væk i det fjerne Syd

Frivillig i Sydafrika med KFUM og K. En rejse fra Danmark mod nye oplevelser, ny kultur, ny atmosfære og nyt sammenhold.

Nogensinde drømt om at tage ud og opleve verdenen?

Jeg har! hver dag ønsker jeg at jeg bare kunne tage afsted og opleve nye områder, fremmede kulturer og andre mennesker! Som en del af KFUM og KFUK i Danmark, var jeg så heldig at møde nogle fantastiske mennesker på et kursus, her fik jeg et nyt mål. Et mål om at komme ud og bruge mine evner som leder for børn og unge og uddannet med en bachelorgrad i IT.

 

Valget faldt på Sydafrika og nærmere bestemt Pietermaritzburg. Over de næste par måneder, vil jeg komme til at arbejde med blandt andet gadebørn og unge, og andre praktisk ting i mit ophold her. Jeg håber at du vil finde min rejse interessant og måske selv komme ud i verdenen. Denne blog vil referere til mine opgaver her i forbindelse med KFUM og KFUK og til de mennesker jeg møder. Hvis du er interesseret i at opleve mere, skal du være velkommen til at finde mig på facebook, hvor jeg har oprettet en side der vil agere dagbog for mit ophold. Find den på "Turen går til Sydafrika med Magnus".

 

Se flere indlæg fra “Globale Frivillige i YMCA Pietermaritzburg (Sydafrika) 2018”

Del, spred og inviter andre