Søg
IMG_2110.jpg

Til dig, som overvejer at blive global frivillig

Min tid som frivillig hos YMCA Peru er ved at være ovre. Jeg er blevet mange erfaringer rigere, har mødt usandsynligt mange søde mennesker og fået et indblik i en fuldstændig anderledes kultur. Den mulighed synes jeg også, at DU skal gribe, så her skal du få 5 gode grunde til at rejse ud i verden som global frivillig for KFUM og KFUK:

  • Du får lov at arbejde med børn og unge fra et andet land, og gennem det få et helt reelt indblik i en fremmed kultur.
  • Du finder ud af, at de dilemmaer, som unge i Danmark går og grubler over, ikke er unikke: De er grundlæggende ens og findes over hele verden, men tager form på forskellig vis.
  • Du opdager, at sprog og kultur er barrierer, der kan overkommes. Og at noget smukt opstår, når det sker.
  • Du får lov at opleve den globale samhørighed, der hører YMCA til. Selvom du står på den anden side af jordkloden, så er det stadig nogle af de samme kerneværdier, der er i centrum.
  • Du har alle muligheder for at rejse videre bagefter. Dit tilegnede indblik i et lands kultur er en fantastisk platform, så det er oplagt at bruge den bagefter.

Måske er du blevet overbevist om, at du også skal være global frivillig - i så fald: Stærkt, det vil du ikke fortryde! Men det kan også være, at du ikke er overbevist endnu. At det hele lyder lige lovligt godt og flot - i så fald: Tag fat i en, som har været afsted som global frivillig og udspørg ham/hende om alt dét, som du er i tvivl om; det vil du heller ikke fortryde.

 

Har du også fået lyst til at rejse ud som global frivillig med KFUM og KFUK? Læs mere om mulighederne og kontakt os HER.

Se flere indlæg fra “Global frivillig i Peru, forår 2019”

Del, spred og inviter andre