Søg
CA.png

Change agents 2017-18: Hvem er vi?

Vores første blogindlæg med præsentation af os selv - og vores forventninger. Hvem er vi? Og hvilke forventninger har vi til Change Agent-programmet?

Vi er de nye Change Agents

Vi er Maria og Christine, og vi er de nye Change Agents i KFUM og KFUK. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med Change Agent-programmet og ser frem til en masse spændende og lærerige oplevelser.

I løbet af vores tid som Change Agents over de næste to år vil vi løbende blogge lidt om, hvordan det er at være Change Agent, hvad der sker i den store YMCA-verden, og hvordan vi arbejder med at integrere det herhjemme i KFUM og KFUK.

Derfor tænker vi, at det ville være lidt relevant at fortælle om, hvem vi er, og hvad vores udgangspunkt for at blive Change Agents er.

Christine

Jeg hedder Christine Lund og flyttede i sommers fra Herning til København, og der bruger jeg det meste af tiden på at læse ’International Business and Politics’. Jeg har været medlem af KFUM & KFUK siden 2013, og mest været engageret i de internationale projekter og er nu med i Udvekslingsarbejdsgruppen under Globale Fællesskaber.

Jeg ser rigtig meget frem til at være Change Agent og håber på nogle uforglemmelige oplevelser med en masse nye gode venner. Jeg tror det bliver et rigtig spændende miljø at arbejde i; da det bliver udfordrende at skulle arbejde sammen med nogle, der kommer fra andre kulturer end mig selv, men samtidig skulle det gerne føre til det bedste fra alle verdener.

Jeg ser også rigtige meget frem til at kunne arbejde med et projekt, hvor der er de bedste forudsætninger for læring og udvikling undervejs, og at kunne arbejde med det både i YMCA og KFUM & KFUK og få skabt en fed dynamik. Med andre ord er jeg pt mega spændt og kan ikke vente med at komme i gang.

Maria

Jeg hedder Maria Hougaard Sørensen, er 25 år og bor i Århus. Jeg har en bachelor i International Kommunikation og Multimedie og er nu i gang med min kandidat i Informationsvidenskab på Århus Universitet, hvilket jeg selvfølgelig bruger en del tid på.

Jeg har fået KFUM og KFUK ind med modermælken, og er vokset op i miljøet med frivillighed, inddragelse og deltagelse. Jeg er derfor utrolig glad for at blive Change Agent, da jeg nu får muligheden for at skabe nye muligheder for børn og unge, så de også kan se, hvorfor KFUM og KFUK er en fantastisk organisation at være en del af.

Jeg glæder mig helt vildt til alle de oplevelser, mennesker og kulturer jeg vil møde og være sammen med andre, der også brænder for Youth Empowerment. Jeg håber, at jeg kan bringe det internationale udsyn med ind i vores lokale og nationale tankegang, men samtidig også inspirere andre med vores arbejde og projekter i Danmark.

Christine og Maria
Christine og Maria

Se flere indlæg fra “Change Agents 2017-18”

Del, spred og inviter andre