Søg
Avignon training2.jpg

Endelig i gang: Training i Avignon

Første træning i Change Agent-regi er nu oplevet, og vi er klar til at tage videre på rejsen som Change Agents.

Så er det der Change Agent-program endelig gået rigtig i gang, wuhuu!

Efter at have talt rigtig meget om det, tænkt rigtig meget på det og været rigtig spændt, er det fedt nu at have været på den første træning og være i gang med første step af Change Agent-programmet. 

I Frankrig mødtes vi omkring 45 Change Agents og 4 instruktører og fik brugt 4 dage utrolig effektivt, hvor vi nåede en masse; vi skulle lære hinanden at kende, få en god forståelse af Change Agent-programmet og de muligheder og mål, der ligger i det, samtidig med at vi skulle nå at dyppe tæerne i de forskellige elementer YMCA World indeholder, som fx fokus på fire forskellige ’Global Issues’, den organisatoriske struktur, økumeniske identitet og meget mere.

Efter sådan hæsblæsende fire dage med faciliterede workshops, oplæg og fuld fart på socialiseringen er den stærkeste følelse, jeg sidder tilbage med, egentlig at være en del af Change Agents. Efter i lang at have haft en idé om, hvad det er og nogle forventninger, er det fantastisk at mærke, at jeg nu føler mig som en del af gruppen, og bare ikke kan vente med at komme videre i forløbet. 

I Frankrig kom vi som sådan ikke dybt ned i nogle emner, men vi fik overblik og blev fyldt med viden, samtidig med at vi, Change Agents, fik mødt hinanden og begyndt nogle venskaber, der forhåbentlig kommer til at stikke dybt og lægge grund for mange fantastiske samarbejder på tværs af YMCAs i hele verden.

Jeg er fan og klar til at klø på, når vi nu næste gang bygger mere på og skal begynde at lægge grundstenen til vores projekt, som skal udvikles i løbet af de her to år som Change Agent.

Avignong trainin1.jpg
Workshop ledet af Change Agents fra UK YMCA om strategisk planlægning.

Se flere indlæg fra “Change Agents 2017-18”

Del, spred og inviter andre