Søg
IMG_0762.jpg

Gad tdnevmo

Omvendt dag, hvor vi startede dagen med varm mad om morgenen.

I dag blev deltagerne vækket med: "Godnat, natløbet er slut, sov godt". Det resulterede i mange spørgende ansigtsudtryk. De mange spørgsmål gav pludselig mening, da lederne have taget tøjet omvendt på, og spisesalen var vendt på hovedet.

På trods af de mange spørgsmål kom alle op, og dagen startede med natløb i fuld dagslys. Derefter var der godnathistorie og natkasser i form af limbo og spil. Det første rigtige måltid var aftensmad, som bestod af pasta med kødsovs. Derefter tog vi flaget ned og gik til aftenunderholdning og bål klokken 10:30 om morgenen.

Til formiddag havde vi eftermiddagsaktivitet med forskellige lege i omvendt-dagens tegn, fx blev der leget sækkeløb med sækken på hovedet i stedet for på benene, og der blev spillet curling i høj solskin. Formiddagens eftermiddagsaktivitet blev afsluttet med omvendt gemmeleg, nemlig sild i en tønde.

Til eftermiddag blev det langt om længe tid til badning i havet, hvilket var noget, deltagerne havde set frem til i lang tid, det blev dog en kort fornøjelse, da vandet var rigtig koldt. Dagens sidste måltid bestod af yoghurt og franskbrød med pålægschokolade.

Hen på aftenen kom Tante Rød og Tante Lyserød og underviste i brug af toiletter, fx: Hvordan vasker man hænder? SKAL man trække ud? Skal man sidde ned eller stå op? Og derefter stod den på oprydning af lejren, som bærer præg af, at der har boet 16 energiske børn i nu 3 dage.

Dagen blev afsluttet af "Det med Gud", hvor børnene fik lov at råbe deres sangstemmer klar, der blev også tilføjet en perle mere til deres hjemmelavede halskæde/armbånd, som passede til historien om "Daniel og løverne".

Derefter blev der sagt godmorgen og stå godt op, så de kan blive friske til den lange gåtur i morgen.

Se flere indlæg fra “Beretninger fra Bisserup Børnelejr”

Del, spred og inviter andre