Søg
32050604167_187726b031_o.jpg

Vær med til at forme KFUM og KFUK’s arbejde med verdensmålene

Du interesserer dig måske for at skabe håb i verden og kan se, at Verdensmålene er en måde at gøre det på. Det kan også være, at du er optaget af, hvordan vi gør noget ved vores forbrugerkultur og klodens klima. Vi har brug for dig i arbejdet med Verdensmål i KFUM og KFUK.

Landsmødet vedtog i november 2018, at KFUM og KFUK i Danmark skal forholde sig til Verdensmålene som en samfundsengagerende platform. Derfor har KFUM og KFUK's hovedbestyrelse besluttet, at der skal sættes særligt fokus på tre Verdensmål:

  • 12) Ansvarligt forbrug og produktion
  • 13) Klimaindsats
  • 16) Fred, retfærdighed og stærke institutioner.

For at folde Verdensmålene ud som samfundsengagerende platform har Hovedbestyrelsen nedsat en arbejdsgruppe, som skal arbejde frem mod Landsmødet i november 2020.

Opgaven er at skabe inspirationsmateriale, som kan bruges til at skabe aktiviteter omkring Verdensmålene lokalt i både holdninger og handlinger. Derudover skal arbejdsgruppen koordinere KFUM og KFUK indsatser omkring Verdensmålene.

Hvis du er det mindste nysgerrig på dette arbejde, så kontakt Maria Klaris Søgaard for at høre mere. Ellers så send en ansøgning med en beskrivelse af, hvad der interesserer dig ved det beskrevne arbejde og fortæl også, hvad du tænker,  du kan bidrage med.

Mail og telefon på Maria: mks@kfum-kfuk.dk / 22 51 94 47

Link til ansøgning: https://goo.gl/forms/yH6FNrB0GuQ0sNjB3

 

Ansøgning

Send din ansøgning til: