Søg
Billedetilopslag.jpg

Vi søger nyt medlem til Arbejdsgruppen for Udveksling og Camps

Brænder du for den gode følelse, man får ved at gøre verden bare lidt bedre? Synes du, at det er spændende at organisere? Har du lyst til at få internationale kontakter? Vil du være med til at sende globale frivillige og praktikanter ud i verden? Så skal du læse videre på dette opslag, fordi så er det måske netop DIG, der skal være med i Arbejdsgruppen for Udveksling og Camps

 

Arbejdsgruppen blev oprettet i 2015 som en arbejdsgruppe inden for KFUM og KFUK’s globale fællesskaber. Arbejdsgruppen har til formål at sende globale frivillige og praktikanter ud til samarbejds- og partnerorganisationer forskellige steder i verden. Vi har samarbejdspartnere mange steder i verden – fra Norge til Sydafrika til Palæstina.

 

Som medlem i arbejdsgruppen vil dine arbejdsopgaver fx. bestå af:

  • Vedligeholde etablerede aftaler med samarbejds- og partnerlande.
  • Finde, vælge og afholde samtaler med mulige globale frivillige eller praktikanter og agere som kontaktperson både før, under og efter rejsen.
  • Sørge for praktiske elementer som visum, forsikring mm. og aftale med partneren omkring arbejdsopgaver, samt de praktiske og økonomiske forhold.
  • Være bindeled og sørge for kontrakten mellem den globale frivillige/praktikanten og KFUM og KFUK.
  • Skabe opmærksomhed omkring muligheden for at rejse ud med KFUM og KFUK - herunder eksempelvis lave PR-materiale og bringe videoer, billeder og historier fra de globale frivillige/praktikanter videre.
  • Planlægge forberedelses- og hjemkomstdage for de globale frivillige og praktikanter.

 

Lav en ansøgning med et lille skriv om dig selv, hvorfor du gerne vil være med i Arbejdsgruppen for Udveksling og Camps, og hvad du kan bidrage med. Ansøgningen sendes til udveksling-camps@kfum-kfuk.dk.

 

Vi søger et eller flere nye medlemmer, der skal indgå i arbejdsgruppen.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 24. august

 

Eventuelle spørgsmål kan henvendes til udveksling-camps@kfum-kfuk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning

Send din ansøgning senest tirsdag d. 24. august 2021