Søg
42599986764_5a74e9e3bf_c.jpg

Myanmar-udvalget søger nye medlemmer

Vær med til at udvikle vores fremtidige partnerskab

Myanmarudvalget – Hvem er vi?

Myanmarudvalget er en arbejdsgruppe under KFUM og KFUK i Danmarks internationale udvalg ”Globale Fællesskaber”. KFUM og KFUK i Danmark er en del af de to verdensorganisationer YMCA og YWCA, og er dermed en del af én af verdens største ungdomsorganisationer.

Det nuværende Myanmarprojekt udspringer af KFUM og KFUKs tidligere internationale projekt ”Minglabar Myanmar”. Siden det daværende projekts udløb har vi i Myanmarudvalget arbejdet på, hvordan samarbejdet mellem KFUM og KFUK i Danmark og YMCA Myanmar kan udvikles, og hvordan vi i samarbejde skaber et relevant, attraktivt og bæredygtigt projekt.

I projektet arbejder vi for at styrke unges engagement i civilsamfundet. Projektet har base i Yangon, den tidligere hovedstad i Myanmar. Her mødes unge frivillige til workshops, sociale aktiviteter, trainings og lignende. Derudover er ambitionen, at arbejde for udveksling mellem Myanmar og Danmark, så vi i endnu højere grad kan lære af hinanden. FNs verdensmål for bæredygtig udvikling sætter rammen for projektets aktiviteter og udveksling. Målet om at skabe partnerskaber for handling danner en paraply for partnerskabet, hvorunder projektet beskæftiger sig med netop de tematikker der rør sig for de unge – i Myanmar såvel som i Danmark. Derfor er emner som kønsligestilling, mindre ulighed og kvalitetsuddannelse nogle af de emner, som er på dagsordenen i det fremtidige projekt.

 

Vi søger

Vi søger frivillige til vores udvalg, som har lyst til at være med til at udvikle KFUM og KFUKs partnerskab med YMCA i Myanmar. I udvalget får du mulighed for at præge, hvordan partnerskabet skal tage form og udvikle sig i de kommende år. Derudover får du indblik i et spændende udviklingsprojekt, hvor vi som foreninger og frivillige lærer af hinanden og danner forståelse for vores forskellige kulturelle baggrunde.

Vi har mange forskellige opgaver - det giver dig mulighed for at dykke ned i netop dét, du er interesseret i.

Du kan blandt andet:

● Være med til at udvikle det fremtidige partnerskab mellem KFUM og KFUK i Danmark og YMCA Myanmar.

● Deltage i arbejdet om at udvikle tilbud, aktiviteter, workshops og lignende i projektet.

● Være med til at lave kommunikation og PR med det formål at udbrede kendskabet til projektet i Danmark og i KFUM og KFUK.

● Få erfaring med projektstyring og bidrage til driften af udviklingsprojektet.

Derfor er udvalget for dig, som brænder for Myanmar, for dig som har lyst til at være en del af et spændende udviklingsprojekt eller dig, som ønsker at prøve kræfter med de opgaver, vi står overfor.

 

Du får

Som medlem af Myanmar-udvalget bliver du en del af et fællesskab, hvor hygge og det sociale vægtes højt.

Derudover får du:

● Mulighed for at bidrage til og præge et spændende udviklingsprojekt

● Mulighed for - hvis omstændighederne tillader det - at besøge vores partnere i Myanmar

● Mulighed for at deltage i diverse kompetenceudviklingskurser

 

Send en ansøgning

Lyder det som noget for dig? – Send os en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du har lyst til at være med og hvordan du forestiller dig, at kunne bidrage i udvalget. Send din ansøgning til: myanmar@kfum-kfuk.dk

Vi læser ansøgninger løbende, så send den hurtigst muligt - dog gerne inden 16. oktober.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Astrid Bedsted på tlf. 61338248 eller mail: astridbedsted@kfum-kfuk.dk

Ansøgning

Send din ansøgning senest fredag d. 30. oktober 2020 til: