Søg
delegeretmøde.jpg

Kom med til DUFs delegeretmøde

Vær en del af delegationen fra KFUM og KFUK til DUFs delegeretmøde d. 5. december 2020

Vil du - sammen med 250 andre unge - være med til at bestemme, hvad Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) skal arbejde med i de kommende år? Brænder du for at diskutere det, der optager unge, og er du frisk på et døgn sammen med engagerede frivillige fra hele Foreningsdanmark?

Så tag med på DUFs Delegeretmøde den 5. december 2020 i Vejen Idrætscenter!

Du kommer i kyndige hænder. Er du helt ny, vil du få en grundig introduktion til DUF, hvad der sker på delegeretmødet, hvilken gruppering vi er medlem af, hvordan arbejdet i denne fungerer, osv.
Vores gruppering under DUF hedder ”Landssamrådet” og består af 7 organisationer. Tilsammen tæller vi 100.000 frivillige.

På mødet deltager omkring 250 delegerede fra DUFs mere end 70 forskellige medlemsorganisationer. Du får derfor rig mulighed for at tale foreningspolitik med alt fra rollespillere til ungdomspolitikkere og andre kirkelige organisationer.

Vi søger fire KFUM og KFUK’ere i alderen 18-30 år, som har lyst til at repræsentere KFUM og KFUK i Danmark sammen med delegationslederen og Martin H. Thomsen, der er medlem af hovedbestyrelsen for KFUM og KFUK i Danmark og medlem af Samrådet.

Vi forventer af dig:

  • At du (udover delegeretmødet d. 5. december) også kan deltage på det fælles formøde for de syv idébestemte børne- og ungdomsorganisationer, der er organiset i Samrådet. Mødet foregår d. 23. november kl. ca. 17.00 - 21.00 hos FDF i København. Hvis ikke dette er muligt, kan du forklare hvorfor i din ansøgning. 
  • At du er nysgerrig og opsøgende overfor de andre organisationer.
  • At du er klar på at hjælpe til, når det går stærkt, og at du tager ansvar gennem hele mødet.
  • At du er mellem 18 og 30 år.

Det får du:

  • Et kæmpe oplevelse og et tæt indblik i de politiske organer hos DUF sammen med resten af de over 70 medlemsorganisationer.
  • Betalt din deltagelse og refunderet din transport til både formødet og til selve mødet.

Sådan gør du:

  • Hvis det lyder som noget for dig, skal du skrive en kort ansøgning til os om, hvorfor du gerne vil være en del af KFUM og KFUK’s delegation. Skriv din ansøgning her - senest d. 31/10.
  • Vi behandler ansøgningerne efter d. 31/10 - og sammensætter det bedste KFUM og KFUK-hold.
  • Du får hurtigst muligt besked efter d. 31/10.
Hvor ofte?
En gang
Kompetencer:
Du brænder for det samfundsengagerende børne- og ungdomsarbejde i Danmark og har politisk interesse

Ansøgning

Send din ansøgning senest lørdag d. 31. oktober 2020 til: