Søg
graazoner_forside.jpg

Hold oplæg om sex, ungdom og grænser

Nyt projekt skal sætte fokus på ungdom, sex og grænser. Vi søger frivillige over 20 år til at være oplægsholdere til workshops af ca. 2 timers varighed i løbet af 2018. Vil du være med?

Hvad er Gråzoner?

Gråzoner er et samarbejde mellem KFUKs Sociale arbejde og KFUM og KFUK, som har til formål at sætte de svære emner om sex, ungdom og grænser i fokus.

Materialer er udviklet af KFUKs Sociale arbejde og RedenUng.

RedenUng er et projekt under KFUKs Sociale Arbejde og Reden København. RedenUng opstod med et ønske om en tidlig og forebyggende indsats overfor unge ift. gråzoneprostitution, sugardating, digital sexmobning og personlig grænsesætning. RedenUng arbejder i to retninger – rådgivning af unge, elever og fagfolk, og forebyggende undervisning og vidensdeling blandt og med unge.

KFUM og KFUK's kontaktperson i forbindelse med projektet er Mayke van Der Kamp, som er projektansat ved KFUKs Sociale Arbejde med fokus på udviklingen af et ungt undervisningskorps, der kan undervise i Gråzoner.
I fællesskab ønsker vi at nå ud til en stor gruppe unge både indenfor og udenfor KFUM og KFUK, igennem en række workshops, som skal afholdes i 2018.

Hjælp os med at nå de unge

For at kunne nå ud til så mange som muligt søger vi engagerede og dygtige frivillige, som vil være med til at holde oplæg med udgangspunkt i Gråzoner-materialet i 2018.

Der afholdes en kursusweekend i foråret 2018, hvor I får professionel undervisning i materialet og formidling af det. Der bliver tid til at I, i samarbejde med hinanden, kan udarbejde det perfekte oplæg og inddrage jeres egne tanker og idéer.

Alle oplægsholdere skal minimum være 20 år, da det kan være nogle svære emner, og det derfor kræver noget livserfaring og ballast at tale om.

Så er du over 20 år og har lyst til at være med til at ændre unge menneskers liv?

Praktiske oplysninger

I foråret afholdes uddannelsesweekend hos KFUM og KFUK i Herning. Vi begynder kl. 12.00 med fælles frokost og slutter igen lørdag eftermiddag ved 15-tiden.

Medbring sovepose og liggeunderlag - så sørger vi for forplejningen.

Som en del af projektet forpligtiger du dig til at afholde 2 (gerne flere) workshops i løbet af 2018.

Både ansatte i KFUM og KFUK, efterskolelærere og frivillige opfordres til at deltage.

Du får selvfølgelig refunderet dine udgifter til transport!

Læs mere om projektet her:

generelle-oplysninger-om-graazoner-pdfGenerelle oplysninger om Gråzoner

brochure_om_graazoner-pdfBrochure om Gråzoner

Læs også mere hos RedenUng

Har din forening lyst til et besøg af Mayke Van der Kamp, som vil fortælle mere om projektet, kan hun kontaktes på mail: mk@kfuksa.dk

Ansøgning

Send din ansøgning til: