Søg
lederuddannelse.jpg

Frivillige søges til ny lederuddannelse

Brænder du for læring og uddannelse? Synes du, at udvikling af unge ledere lyder spændende? Så er det måske dig, der skal være med til at opstarte en ny lederuddannelse i KFUM og KFUK for 16-20 årige.

KFUM og KFUK har mange ledere som hver uger bruger tid sammen med børn og unge. Lederne er med til planlægge aktiviteter og skabe gode stunder for børnene i KFUM og KFUK. - De er rigtige dygtige, men vi vil gerne gøre dem endnu bedre!

Formålet med den nye lederuddannelse er at give ledere i KFUM og KFUK et fundament for deres lederskab. Vi ønsker med uddannelsen at give lederne kompetencer og færdigheder som de kan bruge i og udenfor foreningslivet.

Din opgave

Lederuddannelsen er helt ny og vi håber derfor, at du har lyst til og mod på at designe uddannelsen. Du vil får rig mulighed for at være kreativ og udfordre de traditionelle rammer for uddannelse og undervisning.

Sammen med arbejdsgruppen for uddannelsen vil din opgave bestå i at opbygge, planlægge og gennemføre uddannelsesforløbet. Derudover vil du være med til at skabe et sparringsforum for de unge ledere, så de løbende modtager feedback på deres udvikling, og får mulighed for netværke med hinanden.

Den nuværende plan er, at uddannelsen løber fra januar 2021 - september 2021 med 3-5. weekend- eller dagsmoduler undervejs. Du vil sammen med arbejdsgruppen bruge 2020 på at planlægge en fantastisk uddannelse og finde deltagere til uddannelsens første år.

Vi tænker, at du:

● har lyst til at skabe gode og lærerige oplevelser for lederne.

● er iderig, kreativ og evner at tænke ud af boksen.

● synes, at det er sjovt at arbejde sammen med andre om at skabe en god uddannelse.

● er initiativrig og dygtig til koordinering og facilitering.

● er medlem af KFUM og KFUK Danmark eller melder dig ind i organisationen.

● at du har lyst til at indgå i en foreningssammenhæng, hvor kirke og kristendom er en vigtig del.

Send ansøgning

Lyder ovenstående for noget som dig? Eller har du lyst til at udfordre dig selv inden for temaerne: læring, udvikling og uddannelse - så send en kort beskrivelse af dig selv til mfj@kfum-kfuk.dk.

Vi forventer at kunne samle en arbejdsgruppe i februar 2020 til et kick-off-møde. Du bedes derfor sende din korte ansøgning inden d. 2. februar.

Kontakt

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at skrive til Malene F. Jensen på mail: mfj@kfum-kfuk.dk eller tlf.: 50 73 17 00

Ansøgning

Send din ansøgning senest søndag d. 2. februar 2020 til: