Søg
Skærmbillede 2020-09-02 kl. 12.46.50.png

Europaarbejdsgruppen søger nye frivillige

Vær med til at facilitere og og understøtte samarbejde mellem lokalforeninger på tværs af Europa med fokus på FN's verdensmål!

Europaarbejdsgruppen - kort fortalt: 

Arbejdsgruppen arbejder under Udvalget for Globale Fællesskaber i KFUM & KFUK Danmark, som er en del af to verdensorganisationer, YMCA og YWCA.  Ved at komme ind i KFUM & KFUK bliver du med andre ord en del af et internationalt fællesskab med store armbevægelser. Gennem arbejde med FN’s verdensmål om ‘ansvarligt forbrug og produktion’, ‘klimaindsatsen’ og ‘fred, retfærdighed og stærke institutioner’ forsøger vi at styrke netværk blandt lokalforeninger i Europa. 

Arbejdsgruppens opgave består i at facilitere og understøtte samarbejder mellem danske og europæiske lokalforeninger, hvor begge lokalforeninger aktivt arbejder med førnævnte verdensmål. Gennem dette arbejde stræber vi efter at vise lokalforeninger værdien i at få inspiration og viden gennem relationer med lokalforeninger på tværs af landegrænser. Hermed bliver samarbejdet forhåbentlig også en motivationsfaktor for handling lokalt i de enkelte lokalforeninger. Samtidig skal det tværnationale forhold være med til at styrke de internationale relationer i verdensorganisationen og dermed styrke handlekraften internationalt. 

 

Vi søger 

Vi søger frivillige, som har en interesse i at arbejde med, hvordan verdensmålene kan faciliteres, implementeres og diskuteres i organisationens lokalforeninger. Derfor er det en fordel, hvis du har en interesse i verdensmålenes indhold og betydning for samfundet og/eller hvis du har kendskab til organisationens lokalforeninger enten i Danmark eller andre steder i Europa. 

Du skal have lyst til at 

  • opstarte kontakten mellem de konkrete lokalforeninger både i Danmark og i resten af Europa.
  • sikre at arbejdsgruppens arbejde går i tråd med andre eksisterende projekter i KFUM & KFUK. 
  • blive en del af et udvalg, som nu består af fire medlemmer fra hele Danmark.

Vi holder møder enten virtuelt eller fysisk cirka fire gange hvert halve år, og arbejdsindsatsen kan variere. 

 

Send en kort ansøgning 

Inden du optages i arbejdsgruppen, foretrækker vi, at du sender en kort, motiveret ansøgning. Ansøgningen må både være skriftlig eller filmet. 

I ansøgningen må du gerne uddybe følgende: 

  • En kort beskrivelse af dig 
  • Hvad der motiverer dig til at blive en del af arbejdsgruppen
  • Hvilke erfaringer du har med verdensmålene
  • Dine erfaringer med frivilligt arbejde i KFUM & og KFUK samt YMCA og YWCA og/eller andre lignende organisationer

Vi forventer ikke, at ansøgninger fylder mere end én side. 

Vi glæder os til at modtage en kort, motiveret ansøgning fra dig senest tirsdag den 22. september 2020 på mail til europa@kfum-kfuk.dk

Vi forventer, at du har mulighed for at deltage i udvalgsarbejdet fra d. 5/10.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Anne Balsby, medlem af Europaarbejdsgruppen på balsbyroersen@gmail.com eller 60 82 26 54.

Ansøgning

Send din ansøgning senest tirsdag d. 22. september 2020 til: