Søg
983875_10154824397189143_1069408402683400249_n.jpg

Bliv praktikant hos YWCA Haiti

Hos YWCA Haiti får du muligheden for at deltage i et projekt, der arbejder for at forbedre piger og kvinders muligheder og rolle i samfundet. Som praktikant kan du få lov til enten at arbejde hands-on med aktiviteter, der skal styrke livsmodet og handlekraften gennem aktiviteter i et Youth Center (for piger mellem 6-18 år) og Leadership Academy (for kvinder mellem 18-30 år) eller arbejde med kommunikation, fundraising og forskellige administrative praktiske opgaver.

Dine opgaver

Hos YWCA Haiti er der mulighed for to forskellige praktikantstillinger:

I praktikantstilling 1 har du mulighed for at være med til at udvikle og gennemføre aktiviteter for deltagerne på hhv. Youth Center og Leadership Academy. Aktiviteterne spænder fra  lektiehjælp og fritidsaktiviteter til undervisning i børns og kvinders rettigheder, demokrati og sundhed.

I praktikantstilling 2 kommer du til at have et fokus på kommunikation, strategiudvikling og indimellem hjælpe ved Youth Center. Opgaverne kommer primært til at bestå i at hjælpe med udarbejdelse af fondsansøgninger, skrive nyhedsbreve og pressemeddelelser. Derudover kommer du til at håndtere nogle praktiske opgaver som fx at optælle mad og lave fritidsaktiviteter med pigerne.

Glæd dig til:

  • At blive en del af en stærk team, der virkelig brænder for sit arbejde og for at gøre en forskel for piger og kvinder og for at give dem en stemme i Haiti.  
  • At udvikle dine kompetencer og dig selv som menneske.
  • At møde verden, møde ægte mennesker og møde håb og drømme for fremtiden.

Det praktiske

Hvor skal du bo og arbejde?: Du skal bo og arbejde i Pétion-Ville, Haiti. Du kommer til at bo i en lejlighed, der ligger tæt på, hvor du skal have dine daglige gøremål.

Praktikperioden: Efterårssemestret 2019. Opholdet kan vare mellem 3-6 måneder.

Hvem kan komme afsted? Det forventes, at du har relevant erfaring eller er under relevant uddannelse for at kunne komme i betragtning.  YWCA søger kun kvinder, da de ønsker at være et safe space for brugerne af deres tilbud. Derudover vil det, særligt for praktikantstilling 1, være et krav, at du kan begå dig på fransk.

Pris: Det koster 3500 kr. at rejse ud som praktikant gennem  KFUM og KFUK. Dette beløb dækker bl.a. forberedelsesweekenden og hjemkomstdagen samt din forsikring, da du vil være forsikret gennem vores rejseforsikring. Udgifter under dit ophold som flybilletter, kost, logi og andre aktiviteter skal du selv finansiere. Derudover skal du være medlem af KFUM og KFUK, hvilket koster 75 kr. det første år.

Læs mere om destinationen: https://rejsud.kfum-kfuk.dk/land/haiti/

Er du klar til at blive praktikant hos YWCA Haiti?

Skriv en kort ansøgning på engelsk og send den sammen med til CV til udveksling@kfum-kfuk.dk. Der er deadline for ansøgning d. 15. marts 2019, men vi læser ansøgninger løbende, og vi er klar på lave en aftale, hvis det rette match er der - så kontakt os endelig!

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål om praktikken, så kontakt udvekslingskonsulent, Ina Nybo-Andreasen, mail: ina@kfum-kfuk.dk eller telefon  +45 21 44 41 65

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sådan bliver du klædt på til rejsen:

Hvis du bliver vores næste praktikant, forventes det, at du er med på forberedelseskursus i Aarhus den 25. august 2019.

Håndtering af persondata

 

KFUM og KFUK i Danmark behandler en række personoplysninger om dig, når du videregiver disse til os i forbindelse med din ansøgning som frivillig/praktikant i et af KFUM og KFUKs samarbejdslande. Oplysningerne deles kun med personer involveret i ansættelsesforløbet i KFUM og KFUK og i modtagerlandet.

De oplysninger du afgiver i forbindelse med din ansøgning vil blive gemt indtil den udvalgte frivilliges afrejse. Dette gøres i tilfælde af, at der skal findes en afløser.

Enkelte kontaktoplysninger gemmes også efter endt ophold til brug i forbindelse med opfølgning.

Ansøgning

Send din ansøgning senest fredag d. 15. marts 2019 til: