Søg
Udklipmarkantjob2.JPG

Bliv en del af Markant-redaktionen

Vil du skrive artikler til vores magasin for medlemmer over 20 år?

Vi søger nye medlemmer til Markant-redaktionen, der vil skrive artikler og være med til at udvikle magasinet.

Fremover vil Markant sætte større fokus på succeshistorier, rollemodeller og de gode reportager fra vores foreninger, frivillige og udvalg. Magasinet skal være et sted, hvor medlemmer bliver inspireret af hinanden på tværs af landet.

Ny redaktionssekretær glæder sig

Markant får ny redaktionssekretær. Nicoline Viola Høgh kommer til at stå i spidsen for det første magasin, der udkommer i 2019.

Nicoline læser journalistik på SDU, og er færdiguddannet til sommer, og læser derefter en kandidat. Hun har erfaring med at skrive portrætter og reportager til et magasin fra Hjemmeværnet, hvor hun er i praktik. Hun glæder sig til at stå i spidsen for Markant:

“Jeg glæder mig rigtigt meget til at starte i jobbet som redaktionssekretær. Jeg brænder meget for det skrevne ord, og glæder mig virkelig til at få hænderne ned i Markant. Og så bliver det selvfølgelig også super fedt at have et tæt samarbejde med redaktionen og alle de frivillige rundt omkring i landet. Vi ses snart!,” siger Nicoline Viola Hoeg.

Det praktiske:

Redaktionen mødes i forbindelse med planlægningen af hvert magasin. Flere redaktionsmedlemmer er studerende, så der er perioder med mere eller mindre tid, og det tager vi naturligvis højde for, når vi fordeler siderne i magasinet.

Møderne foregår normalt i Aarhus, men redaktionens medlemmer kommer fra hele landet. Vi plejer at starte møderne med at spise sammen, og vi vægter højt, at møderne skal være hyggelige, så det er sjovt at deltage, og vi kommer til at kende hinanden.

Forventninger til dig:

  • Du skal kunne afsætte minimum 5-7 aftener/ eftermiddage om året til redaktionsarbejdet.
  • Du skal have en interesse i målgruppen, der er +20 år.
  • Er du fyldt med idéer til historier fra KFUM og KFUK, som du kunne tænke dig at viderebringe til vores medlemmer, er det klart en fordel, men ellers kommer det helt af sig selv, når vi brainstormer sammen på redaktionen.
  • Erfaring som skribent vil være en fordel, men det er ikke et must.
  • Kendskab til KFUM og KFUK er fordel, men det ikke et must.

Er du interesseret?

Så send et par ord om dig selv og et bud på en artikel, du gerne vil skrive til magasinet til markant@kfum-kfuk.dk. Vi skal have din mail senest den 25. november.

Den 28. november kl. 18.30-20.30 mødes redaktionen i Aarhus, hvor vi idéudvikler nye formater og fordeler artiklerne til næste magasin.

Har du spørgsmål, så kontakt Sara Amos Pedersen, kommunikationskonsulent i KFUM og KFUK på sap@kfum-kfuk.dk eller telefon 20 85 45 95 efter den 6. november. (På grund af ferie er hun ikke til at træffe før)

Du kan læse tidligere numre af Markant her: https://www.kfum-kfuk.dk/om/magasiner/#s-markant-for-20

Ansøgning

Send din ansøgning senest søndag d. 25. november 2018 til: