Søg

Bliv frivillig i KFUM og KFUK

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Stort set hvad som helst! Vi har brug for alt lige fra praktiske hænder og rejseledere til klubledere, redaktionsmedlemmer og planlægningstalenter.

Vi har aktiviteter lokalt i vores foreninger, festivaler og lejre over hele landet samt en række globale aktiviteter, ofte i samarbejde med YMCA og YWCA i andre lande.

Hvis du brænder for noget særligt, kan du også selv være med til at starte det op.

I KFUM og KFUK har vi formuleret en samværspolitik for alle frivillige ledere, der har kontakt til børn og unge under 15 år.

Læs samværspolitikken her

Fordele ved at være frivillig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, måske studerende, som giver et par timer om ugen – og får masser af grin, gode oplevelser og nyttige kompetencer til gengæld.

Som frivillig møder du masser af andre engagerede mennesker, som har et ønske om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder i forhold til tros- og samfundsliv.

Som frivillig har vi også løbende kursustilbud til dig, hvor du kan styrke dine kompetencer - og få bevis på det til dit cv.

Sådan bliver du frivillig

Du kan både blive frivillig i din lokale forening eller i et af vores landsdækkende udvalg - eller i arbejdsgrupper herunder.

Hvis du gerne vil være frivillig i KFUM og KFUK, kan du enten:

 • ymca_interpoint_hostel_vesterbro.jpg

  Bliv hostelleder i sommerferien i København

  Årets sommerferiejob: Bliv leder i tre uger på vores hostel. International oplevelse, unge fra hele verden, løn, kost og logi!

 • redaktionsmedlemmer_opslag_.jpg

  Redaktionsmedlemmer til Markant

  Vi søger nye redaktionsmedlemmer til Markant, der har lyst til at lave et magasin, der inspirerer og giver rum for refleksion. Nøgleordene er kristendom, frivillighed og handling.

 • minglabarmyanmar_logo.jpg

  Kampagne om unge frivillige i Myanmar

  Kampagnen ’Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring’ har allerede mange seje frivillige engageret i hele landet – men der er altid plads til flere.

 • graazoner_forside.jpg

  Hold oplæg om sex, ungdom og grænser

  Nyt projekt skal sætte fokus på ungdom, sex og grænser. Vi søger frivillige over 20 år til at være oplægsholdere til workshops af ca. 2 timers varighed i løbet af 2018. Vil du være med?

 • 35136889375_89fa5ea40b_b.jpg

  Rejs ud som global frivillig

  Er du interesseret i kulturmøde, frivillighed, organisationskultur, civilsamfund eller udvikling? Så rejs ud i verden med KFUM og KFUK som global frivillig.