Søg

Bliv frivillig i KFUM og KFUK

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Stort set hvad som helst! Vi har brug for alt lige fra praktiske hænder og rejseledere til klubledere, redaktionsmedlemmer og planlægningstalenter.

Vi har aktiviteter lokalt i vores foreninger, festivaler og lejre over hele landet samt en række globale aktiviteter, ofte i samarbejde med YMCA og YWCA i andre lande.

Hvis du brænder for noget særligt, kan du også selv være med til at starte det op.

I KFUM og KFUK har vi formuleret en samværspolitik for alle frivillige ledere, der har kontakt til børn og unge under 15 år.

Læs samværspolitikken her

Fordele ved at være frivillig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, måske studerende, som giver et par timer om ugen – og får masser af grin, gode oplevelser og nyttige kompetencer til gengæld.

Som frivillig møder du masser af andre engagerede mennesker, som har et ønske om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder i forhold til tros- og samfundsliv.

Som frivillig har vi også løbende kursustilbud til dig, hvor du kan styrke dine kompetencer - og få bevis på det til dit cv.

Sådan bliver du frivillig

Du kan både blive frivillig i din lokale forening eller i et af vores landsdækkende udvalg - eller i arbejdsgrupper herunder.

Hvis du gerne vil være frivillig i KFUM og KFUK, kan du enten:

 • graazoner_forside.jpg

  Hold oplæg om sex, ungdom og grænser

  Nyt projekt skal sætte fokus på ungdom, sex og grænser. Vi søger frivillige over 20 år til at være oplægsholdere til workshops af ca. 2 timers varighed i løbet af 2018. Vil du være med?

 • 22881761009_3ed42533e9_k.jpg

  Diskutér tro med unge

  Det kan være rigtig svært at sætte ord på sin tro. Derfor drømmer KFUM og KFUK om at finde unge frivillige, som har mod på at tale med andre unge i KFUM og KFUK om tro og eksistens. Har du lyst til at være en del af et team, der kan diskutere tro og kristendom i det område, hvor du bor?

 • campcounselor_jacobbitsch.jpg

  Tilbring sommeren i USA som camp counselor

  Er du på udkig efter en spændende måde at bruge din sommer på? Så skulle du overveje at blive camp counselor i USA.

 • redaktionsmedlemmer_opslag_.jpg

  Redaktionsmedlemmer til Markant

  Vi søger nye redaktionsmedlemmer til Markant, der har lyst til at lave et magasin, der inspirerer og giver rum for refleksion. Nøgleordene er kristendom, frivillighed og handling.

 • BRICKS_magasiner.jpg

  Lav verdens bedste børneblad

  Er du vores nye skribent eller fotograf? Eller har du bare de sjoveste og skøreste ideer til et børneblad? I BRICKS-redaktionen søger vi nye folk, så hvis du vil være med til at lave verdens bedste børneblad, så se mere her.

 • img_2074_32762057405_o.jpg

  Bliv volontør i Cambodia

  I YMCA Cambodia kan du blive volontør i hovedstaden Phnom Penh, hvor der er mange forskellige projekter at tage fat på om alt fra klima til it-kursus for børn, samtidig med at du møder en ny og spændende kultur.

 • minglabarmyanmar_logo.jpg

  Kampagne om unge frivillige i Myanmar

  Kampagnen ’Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring’ har allerede mange seje frivillige engageret i hele landet – men der er altid plads til flere.

 • 33138996914_5bae180330_o.jpg

  Undervis på Efterskolefestival 2018

  Som frivillig underviser vil du sammen med 1-2 andre undervise i en aktivitet, som du har særlig interesse for. Det kan være træværksted, sangskrivning, fotografering m.m.