Søg

Bliv frivillig i KFUM og KFUK

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Stort set hvad som helst! Vi har brug for alt lige fra praktiske hænder og rejseledere til klubledere, redaktionsmedlemmer og planlægningstalenter.

Vi har aktiviteter lokalt i vores foreninger, festivaler og lejre over hele landet samt en række globale aktiviteter, ofte i samarbejde med YMCA og YWCA i andre lande.

Hvis du brænder for noget særligt, kan du også selv være med til at starte det op.

I KFUM og KFUK har vi formuleret en samværspolitik for alle frivillige ledere, der har kontakt til børn og unge under 15 år.

Læs samværspolitikken her

Fordele ved at være frivillig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, måske studerende, som giver et par timer om ugen – og får masser af grin, gode oplevelser og nyttige kompetencer til gengæld.

Som frivillig møder du masser af andre engagerede mennesker, som har et ønske om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder i forhold til tros- og samfundsliv.

Som frivillig har vi også løbende kursustilbud til dig, hvor du kan styrke dine kompetencer - og få bevis på det til dit cv.

Sådan bliver du frivillig

Du kan både blive frivillig i din lokale forening eller i et af vores landsdækkende udvalg - eller i arbejdsgrupper herunder.

Hvis du gerne vil være frivillig i KFUM og KFUK, kan du enten:

  • lederuddannelse.jpg

    Frivillige søges til ny lederuddannelse

    Brænder du for læring og uddannelse? Synes du, at udvikling af unge ledere lyder spændende? Så er det måske dig, der skal være med til at opstarte en ny lederuddannelse i KFUM og KFUK for 16-20 årige.

  • 35136889375_89fa5ea40b_b.jpg

    Rejs ud som global frivillig

    Er du interesseret i kulturmøde, frivillighed, organisationskultur, civilsamfund eller udvikling? Så rejs ud i verden med KFUM og KFUK som global frivillig.

  • Skærmbillede 2019-09-18 kl. 16.35.50.png

    Frivillig på Efterskolefestival

    Efterskolefestival er KFUM og KFUK's læringsfestival, som hvert år afholdes for over 500 efterskoleelever. Her er højt til loftet og kreativiteten får frie tøjler.

  • tumblr_inline_nseuoqn1so1swe1pc_1280.jpg

    Nyt medlem til Arbejdsgruppen for Udveksling og Camps

    Vil du være med til at gøre verden bare lidt bedre?

  • Vil du skrive for FAZEb.jpg

    Kan du li’ at skrive?

    - Og har du lyst til at skrive i et magasin til unge? Så kom og vær med i vores redaktion!