Søg

Bliv frivillig i KFUM og KFUK

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Stort set hvad som helst! Vi har brug for alt lige fra praktiske hænder og rejseledere til klubledere, redaktionsmedlemmer og planlægningstalenter.

Vi har aktiviteter lokalt i vores foreninger, festivaler og lejre over hele landet samt en række globale aktiviteter, ofte i samarbejde med YMCA og YWCA i andre lande.

Hvis du brænder for noget særligt, kan du også selv være med til at starte det op.

I KFUM og KFUK har vi formuleret en samværspolitik for alle frivillige ledere, der har kontakt til børn og unge under 15 år.

Læs samværspolitikken her

Fordele ved at være frivillig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, måske studerende, som giver et par timer om ugen – og får masser af grin, gode oplevelser og nyttige kompetencer til gengæld.

Som frivillig møder du masser af andre engagerede mennesker, som har et ønske om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder i forhold til tros- og samfundsliv.

Som frivillig har vi også løbende kursustilbud til dig, hvor du kan styrke dine kompetencer - og få bevis på det til dit cv.

Sådan bliver du frivillig

Du kan både blive frivillig i din lokale forening eller i et af vores landsdækkende udvalg - eller i arbejdsgrupper herunder.

Hvis du gerne vil være frivillig i KFUM og KFUK, kan du enten:

 • efterskoler_rejsesamarbejder.JPG

  Engageret rejseleder søges til efterskolerejser til Sydafrika

  Som frivillig rejseleder arbejder du tæt sammen med en anden frivillig og en efterskole om at bringe lokale partnere og globale problematikker ind i undervisningen og tæt de unge under en studierejse.

 • IMG_0245.jpg

  Camp Counselor i USA

  Du har muligheden for at blive en del af et Camp Counselor-team med unge fra hele verden, som henover sommeren skal tage ansvaret for de daglige aktiviteter på en amerikansk Summer Camp.

 • 35136889375_89fa5ea40b_b.jpg

  Rejs ud som global frivillig

  Er du interesseret i kulturmøde, frivillighed, organisationskultur, civilsamfund eller udvikling? Så rejs ud i verden med KFUM og KFUK som global frivillig.

 • Skærmbillede 2019-09-18 kl. 16.35.50.png

  Frivillig på Efterskolefestival

  Efterskolefestival er KFUM og KFUK's læringsfestival, som hvert år afholdes for over 500 efterskoleelever. Her er højt til loftet og kreativiteten får frie tøjler.