Søg

Singlefællesskab i KFUM og KFUK

Mange voksne mennesker lever i dag alene. En gruppe under KFUM og KFUK i Danmark har derfor taget initiativ til forskellige arrangementer for singler.

Fællesskab for singler

Formålet med singlefællesskabet er at skabe et fællesskab for singler med rodfæste i det kristne budskab.

Singlefællesskabet er en mulighed for at møde ligestillede voksne, der sammen kan skabe et netværk, hvor der er plads til sjov, alvor, oplevelser og relationer.

Lokale singlegrupper

Flere steder i landet er der singlegrupper, som mødes, når en i gruppen tager initiativ til det via mail, sms eller telefon. Det kan være en gåtur, en tur i biografen, en kop aftenkaffe eller lignende. Andre steder mødes man som en del af KFUM og KFUK's lokale voksenafdeling.

God stemning og samvær

Fællesskabet er åbent for alle singler, og man kommer med ved at kontakte en af de lokale kontaktpersoner.

Ved KFUM og KFUK's årlige Landsstævne for Voksne i januar er der mulighed for at side ved singleborde til festaftenen, og mange sætter hinanden stævne ved andre af KFUM og KFUK's arrangementer på landsplan, regionale voksenstævner eller møder i de lokale foreninger.

Rejsekammerater

Hvis du har planer om en bestemt rejse og ønsker at rejse sammen med andre fra singlegruppen, kan du sende en mail med dine rejseoplysninger rundt i gruppen.

Man står selv for tilmelding og betaling og det er op til den enkelte at aftale, hvor meget man vil være fælles om på turen.

Singlefællesskabets landsudvalg