Søg
kvindeligtvoksenarbejde2017.jpg

Nyhedsbrev fra Kvindeligt Voksenarbejde

Kvindeligt Voksenarbejde er kommet til Aarhus, og YWCA har vedtaget en fælles erklæring i forhold til flygtninge. Det og meget mere kan du læse om i nyhedsbrevet fra Kvindeligt Voksenarbejde.

I dette nyhedsbrev kan du læse:

Endnu ser vi i et spejl, i en gåde

"Vi har brug for et spejl og spejling for at kunne finde os selv og finde rum og retning i livet", skriver Inger Marie Svinth i sit indlæg.

Overskriften er temaet til årets Landsdelsstævne for Kvinder.

Det skal være sjovt

Fire KFUK'ere satte sig for at undersøge, om Kvindeligt Voksenarbejde kunne genopstå i Aarhus. Under devisen 'Det skal være sjovt' gik de i gang, og i løbet af 2016 er interessen vokset - og det samme er deltagerantallet til møderne.

Landsdelsstævne for Kvinder

Se programmet for de fire landsdelsstævner, der finder sted den 11. marts i henholdsvis Hjørring, Tjørring, Taastrup og Varde.

Nyt fra YWCA

Til European YWCA’s generalforsamling i oktober 2016 udarbejdede forsamlingen en fælles erklæring om organisationens standpunkt i forhold til flygtninge. Frit oversat lyder et uddrag herfra således:

Som en verdensomspændende kvinde- og pigeorganisation dedikeret til at opretholde fred og menneskerettigheder mener vi, at YWCA skal være solidariske med dem, som søger tilflugt i vores hjemlande og modarbejde den diskrimination, som de møder.

Forlaget Eksistensen anbefaler...

Hvordan kan Bibelen afhjælpe stress? Og hvordan lyder bønner til hverdagsbrug?

Det kan du blive klogere på i de to bøger, Forlaget Eksistensen har valgt at anbefale.

Som vand, der strømmer ned

Sang af Lisbeth Smedegaard Andersen

Kalender 2017

Få styr på nogle af årets højdepunkter.

kvindeligt_voksenarbejde_2017_kfumkfuk-pdfHent nyhedsbrevet fra Kvindeligt Voksenarbejde som pdf